Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć

Udruga Posmrtna pripomoć neprofitna je i nestranačka udruga, koja kontinuirano djeluje od 1931. godine

Kvaliteta poslovanja

Europski standard za pogrebnu djelatnost EN 15017:2019 implementiran u Posmrtnu pripomoć 

Europska norma EN 15017:2019

 

Koji su osnovni principi toga standarda?

  1. Europski standard EN 15017:2019 osigurava kvalitetu pogrebnih usluga, uključujući najviši stupanj sućuti i poštovanja prema preminulom i ožalošćenima uz poštivanje važećih lokalnih propisa
  2. Standard je namijenjen uspostavljanju transparentnosti pogrebnih usluga, principa i cjenovne politike za potrošače, a sadrži okvirne preporuke koje uključuju odredbe nacionalnih zakona te tradiciju etičkih, kulturnih i regionalnih pogrebnih obreda, kao i higijenska i ekološka razmatranja.
  3. Standardom su propisane odgovarajuće usluge kao i informacijski zahtjevi koje moraju ispuniti poslovodstvo Udruge i direktor pogrebnog poduzeća. Standard zaokružuje profil strukovnih kvalifikacija i dodatnog usavršavanja članova poslovodstva, ali i drugog stalno zaposlenog osoblja.
     

Pošaljite nam upit ...

Pošaljite nam poruku putem e-maila i povratno ćemo vas kontaktirati putem e-maila ili telefonski, od 07:00 - 15:00, od ponedjeljka do petka.

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju ...

Unesi zbroj: 1 + 1 =
Služba za organizaciju pogreba

Naši djelatnici stoje Vam na raspolaganju 24 sata dnevno

Služba za organizaciju pogreba osigurava ponudu svih standardnih i izvanstandardnih roba i usluga članovima Udruge na jednom mjestu, kako bi u kratkom vremenu mogli organizirati cjelokupni pogreb.