Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć

Udruga Posmrtna pripomoć neprofitna je i nestranačka udruga, koja kontinuirano djeluje od 1931. godine

Obavijesti članovima

VAŽNE OBAVIJESTI

 

Datum objave: nedjelja 22 ožujka 2020

Objavio: Administrator

VAŽNE OBAVIJESTI
Zbog potresa u gradu Zagrebu, poslovnica u Gajevoj 29 do daljnjeg neće raditi. Služba za organizaciju pogreba u poslovnici u Gajevoj 28 radit će neometano pon-pet 07.00. - 16.00. h i subotom 08.00. - 14.00. h. Za sve upite (upis novih članova, provjera članstva) dostupni smo putem telefona 01/ 4556 122 i 01/2020 830, dok ostale stručne službe možete dobiti direktno na njihove kontakte.
Zbog okolnosti u kojima se nalazimo, te prema naputcima koji su nam dani od nadležnih institucija, molimo Vas da se pridržavate sljedećih naputaka prilikom organizacije pogreba: Kod ulaza u Službu za organizaciju pogreba obavezno dezinficirati ruke, Nema čekanja u prostoru Službe za organizaciju pogreba - nadležni referent zapisat će Vaše ime i prezime, te broj mobitela i nazvati Vas da dođete organizirati pogreb, Kod organizacije pogreba može biti prisutan samo jedan – maximalno dva člana obitelji, Poželjno je da starije osobe ne dolaze na organizaciju pogreba ako nije baš potrebno. 
POSLOVNICA SESVETE NEĆE RADITI OD DANA 18. OŽUJKA 2020. GODINE DO DALJNJEGA. ORGANIZACIJA POGREBA OBAVLJATI ĆE SE U POSLOVNICI U GAJEVOJ 28, ZAGREB RADNIM DANOM OD 07,00-17,00 SATI, TE SUBOTOM OD 08,00-14,00 SATI. ZA ORGANIZACIJU POGREBA NAZOVITE 01/4557 211 ILI OD 0-24 SATA MOB. 091/4557 219. ZA UPISE I OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE 01/4556 122 ILI www.posmrtna-pripomoc.hr
Molimo Vas za razumijevanje i strpljivost.
 

Plaćanje članarine putem SEPA Osnovnog izravnog terećenja

 

Datum objave: srijeda 11 prosinca 2019

Objavio: Administrator

Udruga “Posmrtna pripomoć” pridružila se nacionalnom projektu SEPA i sudjeluje u primjeni usluge SEPA izravno terećenje.
Primjena standarda SEPA osigurava jedinstvenu tehnološku platformu u Republici Hrvatskoj za procesiranje platnih transakcija, kao i potrebne preduvjete za daljnji razvoj platnih usluga u Republici Hrvatskoj u skladu s europskim standardima.
SEPA izravno terećenje u kunama nacionalna je platna usluga za terećenje bankovnog računa platitelja (člana) kada platnu transakciju inicira primatelj plaćanja (Udruga “Posmrtna pripomoć”) na osnovi suglasnosti koju je platitelj dao primatelju plaćanja.

Plaćanje članarine u poštanskim uredima u Republici Hrvatskoj

 

Datum objave: četvrtak 9 svibnja 2019

Objavio: Administrator

Od 02. svibnja 2019. godine uplatnice za članarinu plative su bez naknade u poštanskim uredima u Republici Hrvatskoj!

Obavijest o načinu prikupljanja, obrade i korištenja osobnih podataka

 

Datum objave: petak 25 svibnja 2018

Objavio: Administrator

Dana 25. svibnja 2018. godine stupila je na snagu Uredba EU o zaštiti osobnih podataka, ili skraćeno GDPR (General Data Protection Regulation). „Posmrtna pripomoć“ Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć, Gajeva 29, Zagreb, OIB: 89701323487 (u daljnjem tekstu: Udruga) Vas obavještava:
 
Zaštita Vaše privatnosti je naš prioritet, te Vas molimo da ove Informacije pažljivo pročitate!

Mogućnost plaćanja članarine karticama

 

Datum objave: četvrtak 17 svibnja 2018

Objavio: Administrator

Od 10.05.2018. godine na svim prodajnim mjestima TISKA u cijeloj Hrvatskoj (više od 750 prodajnih mjesta) uvedena je mogućnost plaćanja računa putem Maestro i Mastercard kartica svih banaka izdavatelja. Sukladno tome, i naše uplatnice za članarinu moguće je platiti navedenim karticama, i to samo na prodajnim mjestima TISKA.

Do 14.06.2018. godine uplatitelj nije dužan platiti nikakvu naknadu.
Od 15.06.2018. godine osoba koja plati članarinu karticom, plaća i naknadu u iznosu od 1,50 kuna po plaćenoj uplatnici.

Aktiviranje članova s pasivnim statusom

 

Datum objave: srijeda 13 rujna 2017

Objavio: Administrator

Svi članovi koji su u zaostatku s plaćanjem članarine u ukupnom iznosu koji je veći od iznosa dvije godišnje trenutno važeće članarine dobivaju status pasivnog člana. Takvi članovi prilikom organizacije pogreba nemaju pravo na cjelokupni pogrebni standard, već samo na nominalni iznos uplaćene članarine. Kako bi se izašlo u susret članovima koji su u većem zaostatku s plaćanjem članarine (pasivni status), Udruga takvim članovima omogućuje aktiviranje članstva bez obveze plaćanja zaostalih članarina.

Održana promocija zbornika radova "Čovjek i smrt"

 

Datum objave: srijeda 20 rujna 2017

Objavio: Administrator

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, Hrvatsko katoličko sveučilište i Udruga Posmrtna pripomoć predstavili zbornik radova “Čovjek i smrt“ u četvrtak 13. srpnja 2017. godine u velikoj dvorani Novinarskoga doma, Perkovčeva 2 u Zagrebu.

Odluka Gradske skupštine Grada Zagreba o grobljima

 

Datum objave: utorak 9 siječnja 2018

Objavio: Administrator

Ovim putem želimo Vas obavijestiti kako je na svojoj sjednici održanoj dana 21. prosinca 2017. godine Gradska skupština Grada Zagreba donijela Odluku o grobljima koja je stupila na snagu 05. siječnja 2018. godine.

Plaćanje članarina u poštanskim uredima u Republici Hrvatskoj

 

Datum objave: utorak 20 prosinca 2016

Objavio: Administrator

Od 01. siječnja 2017. godine uplatnice za članarinu više nisu plative bez naknade u poštanskim uredima u Republici Hrvatskoj!

Uplatnice za članarinu plative su u najvećem dijelu prodavaonica KONZUM-a, te na prodajnim mjestima TISKA bez naknade (više od 1.000 lokacija). Također, uplatnice su plative bez naknade u svim poslovnicama SBERBANK-e u Republici Hrvatskoj, na našoj blagajni u Gajevoj 29 - Zagreb, u poslovnici u Bjelovarskoj 15 - Sesvete, te u poslovnici u Ruđera Boškovića 7/126 - Split.

Važna obavijest članovima

 

Datum objave: četvrtak 6 listopada 2016

Objavio: Administrator

Obavještavamo Vas da je dana 06. listopada 2016. godine stupila na snagu odredba Pravilnika o postupku upisa, načinu ostvarivanja prava članova, istupanju iz članstva i prestanku članstva koja se odnosi na istupanje iz članstva Udruge.

Pošaljite nam upit ...

Pošaljite nam poruku putem e-maila i povratno ćemo vas kontaktirati putem e-maila ili telefonski, od 07:00 - 15:00, od ponedjeljka do petka.

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju ...

Unesi zbroj: 1 + 2 =
Služba za organizaciju pogreba

Naši djelatnici stoje Vam na raspolaganju 24 sata dnevno

Služba za organizaciju pogreba osigurava ponudu svih standardnih i izvanstandardnih roba i usluga članovima Udruge na jednom mjestu, kako bi u kratkom vremenu mogli organizirati cjelokupni pogreb.