Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć

Udruga Posmrtna pripomoć neprofitna je i nestranačka udruga, koja kontinuirano djeluje od 1931. godine

Obavijesti članovima

Plaćanje članarine putem SEPA Osnovnog izravnog terećenja

 

Datum objave: srijeda 11 prosinca 2019

Objavio: Administrator

Udruga “Posmrtna pripomoć” pridružila se nacionalnom projektu SEPA i sudjeluje u primjeni usluge SEPA izravno terećenje.
Primjena standarda SEPA osigurava jedinstvenu tehnološku platformu u Republici Hrvatskoj za procesiranje platnih transakcija, kao i potrebne preduvjete za daljnji razvoj platnih usluga u Republici Hrvatskoj u skladu s europskim standardima.
SEPA izravno terećenje u kunama nacionalna je platna usluga za terećenje bankovnog računa platitelja (člana) kada platnu transakciju inicira primatelj plaćanja (Udruga “Posmrtna pripomoć”) na osnovi suglasnosti koju je platitelj dao primatelju plaćanja.

Plaćanje članarine u poštanskim uredima u Republici Hrvatskoj

 

Datum objave: četvrtak 9 svibnja 2019

Objavio: Administrator

Od 02. svibnja 2019. godine uplatnice za članarinu plative su bez naknade u poštanskim uredima u Republici Hrvatskoj!

Obavijest o načinu prikupljanja, obrade i korištenja osobnih podataka

 

Datum objave: petak 25 svibnja 2018

Objavio: Administrator

Dana 25. svibnja 2018. godine stupila je na snagu Uredba EU o zaštiti osobnih podataka, ili skraćeno GDPR (General Data Protection Regulation). „Posmrtna pripomoć“ Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć, Gajeva 29, Zagreb, OIB: 89701323487 (u daljnjem tekstu: Udruga) Vas obavještava:
 
Zaštita Vaše privatnosti je naš prioritet, te Vas molimo da ove Informacije pažljivo pročitate!

Mogućnost plaćanja članarine karticama

 

Datum objave: četvrtak 17 svibnja 2018

Objavio: Administrator

Od 10.05.2018. godine na svim prodajnim mjestima TISKA u cijeloj Hrvatskoj (više od 750 prodajnih mjesta) uvedena je mogućnost plaćanja računa putem Maestro i Mastercard kartica svih banaka izdavatelja. Sukladno tome, i naše uplatnice za članarinu moguće je platiti navedenim karticama, i to samo na prodajnim mjestima TISKA.

Do 14.06.2018. godine uplatitelj nije dužan platiti nikakvu naknadu.
Od 15.06.2018. godine osoba koja plati članarinu karticom, plaća i naknadu u iznosu od 1,50 kuna po plaćenoj uplatnici.

Aktiviranje članova s pasivnim statusom

 

Datum objave: srijeda 13 rujna 2017

Objavio: Administrator

Svi članovi koji su u zaostatku s plaćanjem članarine u ukupnom iznosu koji je veći od iznosa dvije godišnje trenutno važeće članarine dobivaju status pasivnog člana. Takvi članovi prilikom organizacije pogreba nemaju pravo na cjelokupni pogrebni standard, već samo na nominalni iznos uplaćene članarine. Kako bi se izašlo u susret članovima koji su u većem zaostatku s plaćanjem članarine (pasivni status), Udruga takvim članovima omogućuje aktiviranje članstva bez obveze plaćanja zaostalih članarina.

Održana promocija zbornika radova "Čovjek i smrt"

 

Datum objave: srijeda 20 rujna 2017

Objavio: Administrator

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, Hrvatsko katoličko sveučilište i Udruga Posmrtna pripomoć predstavili zbornik radova “Čovjek i smrt“ u četvrtak 13. srpnja 2017. godine u velikoj dvorani Novinarskoga doma, Perkovčeva 2 u Zagrebu.

Odluka Gradske skupštine Grada Zagreba o grobljima

 

Datum objave: utorak 9 siječnja 2018

Objavio: Administrator

Ovim putem želimo Vas obavijestiti kako je na svojoj sjednici održanoj dana 21. prosinca 2017. godine Gradska skupština Grada Zagreba donijela Odluku o grobljima koja je stupila na snagu 05. siječnja 2018. godine.

Plaćanje članarina u poštanskim uredima u Republici Hrvatskoj

 

Datum objave: utorak 20 prosinca 2016

Objavio: Administrator

Od 01. siječnja 2017. godine uplatnice za članarinu više nisu plative bez naknade u poštanskim uredima u Republici Hrvatskoj!

Uplatnice za članarinu plative su u najvećem dijelu prodavaonica KONZUM-a, te na prodajnim mjestima TISKA bez naknade (više od 1.000 lokacija). Također, uplatnice su plative bez naknade u svim poslovnicama SBERBANK-e u Republici Hrvatskoj, na našoj blagajni u Gajevoj 29 - Zagreb, u poslovnici u Bjelovarskoj 15 - Sesvete, te u poslovnici u Ruđera Boškovića 7/126 - Split.

Važna obavijest članovima

 

Datum objave: četvrtak 6 listopada 2016

Objavio: Administrator

Obavještavamo Vas da je dana 06. listopada 2016. godine stupila na snagu odredba Pravilnika o postupku upisa, načinu ostvarivanja prava članova, istupanju iz članstva i prestanku članstva koja se odnosi na istupanje iz članstva Udruge.

Plaćanje članarina na najvećem dijelu prodajnih mjesta Konzuma i Tiska

 

Datum objave: ponedjeljak 18 siječnja 2016

Objavio: Administrator

Od početka ove godine uplatnice za članarinu plative su u najvećem dijelu prodavaonica Konzuma (Super Konzum, Maxi Konzum, …), te na 880 prodajnih mjesta Tiska bez naknade. Također, uplatnice su plative bez naknade na našoj blagajni u Gajevoj 29-Zagreb, u poslovnici u Bjelovarskoj 15-Sesvete, te u poslovnici u Ruđera Boškovića 7/126-Split.

Pošaljite nam upit ...

Pošaljite nam poruku putem e-maila i povratno ćemo vas kontaktirati putem e-maila ili telefonski, od 07:00 - 15:00, od ponedjeljka do petka.

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju ...

Unesi zbroj: 9 + 1 =
Služba za organizaciju pogreba

Naši djelatnici stoje Vam na raspolaganju 24 sata dnevno

Služba za organizaciju pogreba osigurava ponudu svih standardnih i izvanstandardnih roba i usluga članovima Udruge na jednom mjestu, kako bi u kratkom vremenu mogli organizirati cjelokupni pogreb.