Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć

Udruga Posmrtna pripomoć neprofitna je i nestranačka udruga, koja kontinuirano djeluje od 1931. godine

Obavijesti članovima

Nova Covid-19 pravila: S potvrdom na sprovod, sućut bez kontakta

 

Datum objave: utorak 16 studenog 2021

Objavio: Administrator

ZAGREB, 16. studenoga 2021. – Udruga Posmrtna pripomoć želi obavijestiti sve svoje članove, ali i sve građane koji se spremaju na pogreb da od danas (16. studenoga) vrijede nova pravila na zagrebačkim Gradskim grobljima.

Prema odluci Stožera civilne zaštite u prostorije Gradskih groblja od utorka 16. studenog može se ući isključivo uz predočenje Covid-19 potvrde, obavijestili su nas iz te institucije.

Odluka se odnosi na sve partnere koji ispostavljaju robu i usluge Podružnici Gradskih groblja, odnosno na sve svećenike, glazbenike, cvjećare, fotografe… Bez valjane potvrde oni neće moći pristupiti odarnicama, mrtvačnicama i radnim prostorijama Gradskih groblja. Isto vrijedi i za posjetitelje.

Naime, prema spomenutoj odluci Stožera ograničen je i broj osoba na 50 u zatvorenom prostoru. Sukladno tomu, u velikoj i maloj dvorani Krematorija može prisustvovati najviše 50 posjetitelja također uz predočenje Covid-19 potvrde.

Obitelj preminulih može boraviti u odarnicama, ako imaju potvrde, a sućut valja izražavati bez kontakta te bez pristupa odru, poručili su nam iz Gradskih groblja Zagreb.
 

Pošaljite nam upit ...

Pošaljite nam poruku putem e-maila i povratno ćemo vas kontaktirati putem e-maila ili telefonski, od 07:00 - 15:00, od ponedjeljka do petka.

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju ...

Unesi zbroj: 8 + 4 =
Služba za organizaciju pogreba

Naši djelatnici stoje Vam na raspolaganju 24 sata dnevno

Služba za organizaciju pogreba osigurava ponudu svih standardnih i izvanstandardnih roba i usluga članovima Udruge na jednom mjestu, kako bi u kratkom vremenu mogli organizirati cjelokupni pogreb.