Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć

Udruga Posmrtna pripomoć neprofitna je i nestranačka udruga, koja kontinuirano djeluje od 1931. godine

Obavijesti članovima

COVID-19: Briga Posmrtne pripomoći o sigurnosti i zdravlju

 

Datum objave: nedjelja 22 ožujka 2020

Objavio: Administrator

 

COVID-19: Briga Posmrtne pripomoći o sigurnosti i zdravlju

S obzirom na novonastalu situaciju s virusom COVID19 koji je prisutan u Hrvatskoj, naša Udruga prilagodila je svoje poslovanje, rad i aktivnosti u skladu s mjerama i preporukama Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske.

Kako bi našim djelatnicima, članovima i ostalim korisnicima usluga osigurali maksimalnu zdravstvenu zaštitu osigurali smo posebne uvjete rada kako bi i dalje pravovremeno, pouzdano i solidarno pomagali pojedincima i obiteljima u najtežim trenucima – u skladu s najvišim moralnim i etičkim vrijednostima.

S ciljem dodatne zaštite naših zaposlenika i Vas, naših članova i ostalih korisnika naših usluga, osigurali smo dezinfekcijska sredstva, zaštitne maske i rukavice, te smo na radna mjesta u Službi za organizaciju pogreba postavili posebne prozirne pregrade od pleksiglasa.

Bitne informacije za organizaciju pogreba:

•             Kod organizacije pogreba može biti prisutan samo jedan, maksimalno dva člana obitelji

•             Poželjno je radi zaštite i očuvanja vlastitog zdravlja da starije osobe ne dolaze na organizaciju pogreba, osim ako nije neophodno

•             Prema Odluci Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske posljednji ispraćaj održava se isključivo u krugu 5 osoba ( jedna od njih može biti predstavnik vjerske zajednice)

•             Obavijest o smrti (osmrtnica) ne smije sadržavati podatke o mjestu i vremenu održavanja pogreba, posljednjeg ispraćaja i polaganju urne

•             Obustavlja se organiziranje glazbenih usluga i usluga dostave cvijeća i svijeća

Rad poslovnica Udruge:

•             Služba za organizaciju pogreba u poslovnici u Gajevoj 28 radit će neometano od ponedjeljka do petka  07.00. - 16.00. h i subotom 08.00. - 14.00. h.

•             ZA ORGANIZACIJU POGREBA NAZOVITE 01/4557 211 ILI OD 0-24 SATA MOB. 091/4557 219.

•             Zbog štete uzrokovane potresom, poslovni prostor naše Udruge u Gajevoj 29 do daljnjeg neće raditi.

•             Prema preporuci Stožera za civilnu  zaštitu RH poslovnica u Sesvetama do daljnjeg neće raditi.

Za sve upite oko upisa novih članova i statusa članarina stojimo vam na raspolaganju telefonski (01/ 4556 122), putem e-maila ili facebooka.

Podsjećamo da se u našu Udrugu možete se učlaniti i putem online obrasca koji će vas voditi kroz sve korake od odabira pogrebnog standarda do prijave i informacija za uplatu prve rate i upisnine kako biste postali naš član.#ostajemdoma

Vjerujemo da je za sigurnost zajednice važno ostati ispravno i pravovremeno informiran kako bi se izbjeglo širenje dezinformacija i straha. Pozivamo vas da se informirate na službenim stranicama Vlade i nadležnih institucija.

Budite odgovorni u ponašanju, a mi vam želimo smirene dane uz nadu da će se ova situacija uskoro stabilizirati.

Vaša Posmrtna pripomoć

Pošaljite nam upit ...

Pošaljite nam poruku putem e-maila i povratno ćemo vas kontaktirati putem e-maila ili telefonski, od 07:00 - 15:00, od ponedjeljka do petka.

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju ...

Unesi zbroj: 8 + 7 =
Služba za organizaciju pogreba

Naši djelatnici stoje Vam na raspolaganju 24 sata dnevno

Služba za organizaciju pogreba osigurava ponudu svih standardnih i izvanstandardnih roba i usluga članovima Udruge na jednom mjestu, kako bi u kratkom vremenu mogli organizirati cjelokupni pogreb.